مشاوره حقوقی رایگان - شکایت غیر حضوری

منزل من خوزستان است و شهرستان شادگان وکاشت مو تهران است برای شکایت میتونم غیرحضوری اقدام کنم ؟واگه اقدام کنم باید به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق شهری که محل جرم است اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از خوزستان شکایت نمایید اما برای رسیدگی بیمارستان به تهران مراجعه نمایید یا وکیل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری
اما دادگاه های تهران صالح به رسیدگی هستند
اما تحت شرایطی ممکن است شهر دیگری نیز صالح به رسیدگی باشد
بدون مشورت و وکیل اقدام نکنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

از انجا شمایت‌کنید‌ولی تهران بررسی میشود

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام بله از طریق دفتر خدمات قضایی میتونید شکایت غیرحضوری کنید ولی برای پبگیری نیاز به مراجعه حضوری دارید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید شکایت خود را در دفتر خدمات قضایی محل سکونت خود ثبت کنید اما شکایت برای رسیدگی به محل وقوع جرم ارجاع می شود.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

باید محل وقوع جرم شکایت کنید ولی برای شروع می توانید دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شهر خودتان شکایت را مطرح کنید ...ولی وکیل تهران بگیر که کارت را پیگیر باشه

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

برای شروع از دفتر قضایی شهرتان عمل کنید اما پیگیری باید به وسیله خودتان یا وکیل دادگستری در تهران باشد البته تعزیرات و صنف وکیل محصری هم قبول است