مشاوره حقوقی رایگان - رای اداره تخلفات

باعرض سلام واحترام
بنده پرستار رسمی بیمارستان دولتی وابسته به دانشگاه هستم با 7سال سابقه کاری
9ماه قبل به دلیل اسیب ناچاربه انجام عمل جراحی هردوپا شدم
پس ازاتمام دوره استعلاجی به دلیل عدم همکاری رییس پرستاری وعدم توانایی راه رفتن برای بنده غیبت ردشد وبنده به اداره تخلفات دانشگاه ارجاع داده شدم
درانجا به بنده گفتند درصورت عدم تمایل به ادامه همکاری بابیمارستان محل خدمت به رای خودشان بنده رابه بیمارستانی دیگردراطراف تهران میفرستند و رای شان را به بنده نگفتند
سوال بنده این است که درصورت دوربودن محل جدیدخدمت میتوانم اعتراض بزنم و به محل قبلی خدمت خود برگردم؟ یا اینکه چگونه میتوانم به بیمارستانی که خودم میخواهم بروم؟
ممنون از راهنمایی تان

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قواعد درون سازمانی مربوط است از آنجا پیگیری بفرمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
میتوانید بیمارستانهای دیگر تهران را انتخاب کنید اما اگر رییس بیمارستان قبلی راضی نباشد اصرار به آنجا نکنید تا رییس عوض شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از عالی‌ترین مقام اجرایی اداره متبوع خود پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محتمل است
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید