مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم ناعادلانه

باسلام علیه اینجانب 20سال پیش حکمی صادر شده که طبق اسناد عادی موجود ولی متاسفانه نه در دادنامه ونه در زمان اجرای حکم که کوچه درکدام قسمت قرار دارد توجه و اشاره ای نشده است.وبنده دا با مشکل روبرو شدم وملک بلاتکلیف مانده است.
1-طبق اسناد عادی موجود کوچه اشتراکی در قسمت شرقی است ذکر شده است.
2-سندرسمی مالکیت اینجانب که درحال حاضر در قسمت غرب دارد که متاسفانه اجرای حکم ناعادلانه وخلاف مفاد تقسیم نامه در قسمت غرب و درداخل سند رسمی انجام شده است.
3-چندین طبق سند رسمی محل اختلاف که غربی است است مسدود کردم که متاسفانه به استناد احکام قبلی محکوم شدم.
4-طبق نظریه آخرین کارشناس به استناد تقسیم نامه اشاره به کوچه کرده است متاسفانه در کدام قسمت قرار دارد سهوی و عمدی ننوشته است.
5-اخیرا به تامین دلیل اقدام کردم که قرار تامین دلیل صادر شده است و کارشناس تامین دلیل طبق همان تقسیم نامه کوچه اشتراکی در قسمت شرقی است ذکر نموده و نوشته در طبیعت کوچه اشتراکی در قسمت غرب و درداخل سند رسمی اینجانب اجرا و ایجاد شده است.
_سوالم این است با ارایه و به استناد مدارک فوق چه شکایتی کنم؟
-ا اجرای حکم 20سال پیش واجرای انجام شده فعلی وبه استناد مدارک فوق آز اجرای احکام میتوان شکایت کنم اگر میتوان چه مرجعی رسیدگی خواهد کرد ؟
-درهیچ یک از دادنامه ها اشاره ای نشده است که کوچه درکدام قسمت اجرا و ایجاد شود؟
_اجرای حکم نا صحیح و نا عادلانه و خلاف تقسیم نامه انجام شده است ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید..

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید برای پیگیری اجرایی حکم خودواحد اجرای احکام مراجعه نمایید اما در خصوص سایر موضوعات شما بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

راه حل وجود دارد اما در قالب پیام و این مجال نمی گنجد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به تعدد موضوعات در سوال شما، نیاز به اخذ توضیح بیشتر برای وکیل میباشد لذا می‌توانید در این خصوص جهت اخذ راهنمایی تخصصی از طریق دادراه تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است اظهار نظر دقیق بتوان کرد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

پاسخ این سوالات طولانی در قالب پیام مقدور نیست.در صورت تمایل از مشاوره تلفنی استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است