مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما بابت بیمه

سلام مدت 10 سال در یک موسسه خیریه کار کردم بنده را در لیست بیمه وارد نکردن از من سفته و امضا گرفتن در زمان شکایت از کارفرما مدارک قرارداد که به من نداده اند به اداره کار نداده در حالی بنده 10 سال کار کردم کارفرما می گوید 2 سال کار کرده آیا می توان کارفرما را محکوم به پرداخت بیمه هایم کرد تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید ازطریق اداره کار پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است‌. نسبت به معرفی شاهدین اقدام بفرمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست خود را با مشورت وکیل تنظیم می کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌بایست با توجه به شهادت شهود فیش‌های واریزی حقوق ثابت نمایید که 10 سال در آنجا کار کردید و تمام حق و حقوق خود را دریافت کنید