مشاوره حقوقی رایگان - شرایط واخواهی

سلام وقتتون بخیر
بنده امروز به عنوان شاکی چندین پرونده با موضوعات توهین،تهدید و ضرب و جرح
علیه 4 نفر (همسرم،مادرش و یک خواهر و یک برادرش)
جلسه رسیدگی دادگاه داشتم
اما هیچ کدوم نیومدند و وکیل یا لایحه هم نفرستادند
با توجه به اینکه ابلاغیه سیستمی جهت حضورشون ارسال شده بود و همسرم هم مشاهده کرده بود
ایا برای همسرم امکان دادخواست واخواهی وجود داره؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی دارد دلیل موجهی داشته باشند یا خیر

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر خارج از مهلت واخواهی باشد باید عذر موجه بیاورند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نمی‌باشد.
توجه داشته باشید که اگر ابلاغیه در سامانه ابلاغ قرار بگیرد حکم حضوری خواهد بود خواه این ابلاغیه مشاهده شود خواه این ابلاغیه مشاهده نشود‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری غیابی باشد واخواهی می‌توان کرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه وصف ابلاغ واقعی باشد یعنی در سامانه درج و مشاهده شده باشد رای نسبت به کسانی که ابلاغیه را مشاهده نموده اند حضوری محسوب خواهد شد.