مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی نسبت به رای غیابی

با سلام بنده شیش ماه پیش از شخصی که مبلغ 15 میلیون تومان براش زده بودم شکایت کردم و شورای حل اختلاف به نفع بنده رای صادر کرد و چون رای غیابی بود حدود 60 روز به طرف بنده مهلت اعتراض دادند که نیومد و رای قطعی شد و رفت اجرای احکام که بنده سهام ایشان را توقیف نمودم حال برای من پیام اومده که شخص بدهکار واخواهی داده به رای آیا الان که پرونده در اجرای احکام است اعتراض ایشان مورد قبول واقع می‌شود در صورتی که حق اعتراض ایشان خیلی وقت است که تمام شده بود

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

واخواهی زمانی قابل طرح است که خوانده یا وکیل وی در جلسات حاضر نباشد لایحه نداده باشد .....در این صورت حکم غیابی می‌شود و خوانده به محض اطلاع از حکم اعتراض کند که این اطلاع می‌تواند امروز یا یک ماه دیگر یا 10سال بعد باشد......

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام واخواه میتواند دلائل خود را ارائه بدهید و از خود دفاع نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل واخواهی می باشد می توانید ارخودتان با ارائه دلایل و مدارک دفاع نمایید