مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه در طلاق توافقی

باسلام بنده چند سالی است ازدواج کرده ام به خاطر دخالت‌های بیجای مادر شوهرم‌، زندگی ام رو خراب کرده ، شوهرم هر چند بار من رو کتک میزد ومیگفت مهریه ات را ببخش تا نگهت دارم من هم به خاطر این که زندگیم ازهم نپاشد بدون مشاوره با کسی و بدون این که پدر و مادرم خبر داربشوند شوهر و مادرشوهرم من را بردن دفترخانه و اون جا از من امضا گرفتن وقسمت زیادی از مهریه ام را ابرا کردم . الان بعد از گذشت چند ماه دوباره شوهرم شروع به کتک زدن من میکند و میگه که باید بیای توافقی طلاقت بدهم و متاسفانه موقع بخشش مهریه کسی به من نگفت که فرق بین هبه و ابرا یعنی چه الان که فهمیدم میبینم که عجب اشتباه بزرگی کردم و مهریه ام را ابرا کردم .حالا دیگر دستم از همه جا بریده، آیا در توافق میتوانم بقیه مهریه‌ام را حدود 14 سکه است یک جا بگیرم و میدانم که شوهرم توانایی پرداخت کامل مهریه را دارد اما کتمان می کند.
یا این که می‌توان نسبت به ابطال سند ابرا اقدام کنم؟
ممنون از راهنمایی عزیزان

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

ابرا قابل رجوع نیست اما میزان باقیمانده از مهریه قابل وصول است