مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام بنده بجرم پلاک مخدوش و درستکار به اعداد پلاک خودرو محکوم شدم به رای غیابی به 6 ماه حبس تعزیزی و خط شماره همراه حساب ثنای من به اسم شخص دیگری بوده و بنده جلسات دادگاه مطلع نشدم و رای غیابی صادر و مهلت 20 روز واخواهی تمام شد و 20 روز هم تجدید نظر استان وقت داده بودن که چند روز آخر متوجه شدم و یک اعتراض زدم که شاکی در دادسرا همان روز اول اعلام رضایت کردن و بنده شاکی ندارم و از جلسات دادگاه مطلع نبودم و در آخر تجدید نظر استان درخواست منو رد کردن به دلیل نافی بودن مدرک موثر در رای دادگاه و رای را قطعی اعلام کردن. آیا راهی دارم برای تقلیل حبس یا نه؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

باسلام ، چون رای قطعی صادر شده خیر ، فقط میتونید پیگیر شرایط تخفیف یا پابند الکترونیک باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا واخواهی انجام می‌دادید اما اگر تمام مراحل را رفتید و رای قطعی شده است می‌بایست اجرا گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

آرای قطعی دادگاه‌ها در واحد اجرای احکام لازم الاجراست و هرگونه تخفیف و یا تقلیل ممبعد از سوی قاضی اجرای احکام مطالبه می‌شود. می‌توانید در این خصوص جهت راهکار مناسب قانونی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت رضایت شاکی ، باید مجازات کاهش یابد
شما باید درخواست تخفیف مجازات به علت رضایت شاکی را مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

رای قطعی شده میتوانید تقاضای تخفیفات کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از قاضی اجرای احکام تقاضای تخفیف نمایید