مشاوره حقوقی رایگان - مجازات ضرب و جرح عمدی

باسلام،
زنی هستم 35 ساله.
چندماه پیش درگیری بین من وهمسایه ام شکل گرفت که در آن درگیری مرد همسایه من را با تبر زد و بعد باچوب بلند وبزرگی که از باغچه ی جلوی خانه آورد بنده را زد ولباس و روسری من را ازتنم درآورد وجلوی چشم همه به خصوص بچه هام مورد ضرب وشتم قرارداد.نامه ی پزشکی قانونی نیز دارم. حالا میخواستم بدونم چنانچه رضایت ندهم حکم ومجازات او چیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضرب و جرح عمدی و مطالبه دیه مجازات جزای نقدی و احیاناً حبس دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دیه تعیین میشود اگر شکستگی بوده باشد حبس هم دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان به مجازات حبسخواهند شد ضمناً می‌بایست تمام دیه شما را نیز بپردازند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان به مجازات حبس محکوم خواهند شد ضمناً می‌بایست تمام دیه شما را نیز بپردازند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

حداقلش دیه و حبس داره ولی نیاز به بررسی علل درگیری و آثار تبعی و قصد طرف هم هست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق میزان جراحت و ضرباتی که به شما وارد آورده و اخذ نظریه پزشکی قانونی و صدور رای قطعی از محاکم کیفری مطابق بخش چهارم کتاب دیات قانون مجازات اسلامی و نیز بخش تعزیرات همان قانون مجازات دارد در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می‌توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه در هر صورت باید پرداخت شود و ممکن است دادگاه مجازات حبس یا جزای نقدی نیز تعیین کند.