مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص قدمت متن تایپ شده

سلام ما یک قولنامه ی فروش خودرو با برادرم حدود یک ماه پیش نوشتیم ولی تاریخ 1400 روی آن زده شده، قولنامه به صورت تایپی میباشد من و برادرم و دو نفر دیگر به عنوان شاهد امضا و اثر انگشت زدیم آیا با توجه به اینکه نوشته تایپی و امضاها جوهری است کارشناس خط شناسی می‌تواند قدمت نوشته را تشخیص دهد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق خط شناسی یا استکتاب قابل تشخیص است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان تشخیص از طرف کارشناس خط وجود دارد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

کارشناس میتواند تشخیص دهد کدام امضا مقدم یا موخر است.اما زمان امضا را خیر نمیتواند تشخیص دهد.