مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

با سلام..ببخشید این دیه من را خواهشاً حساب کنید چند میشه.ممنون...7٫5درصد دیه کامل بابت دامیه و آثار حارصه و ارش شکستگی؟؟ران پای چپم شکست و پیشانی ام هفت تا بخیه خورد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر یک درصد دیه نه میلیون تومان در حال حاضر می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است و واحد اجرای احکام کیفری لن را محاسبه میکند

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

7/5 درصد دیه کامل 67/500/000 تومان هست در سال 1402

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.