مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام و درود
بنده زوج هستم دراختلافم با همسر
پارسال دویا3 ماهی قهرکردن شکایت نفقه کردن وحل اختلاف منو محکوم به پرداخت ماهیانه 1700 کردن واجراییه هم صادرشد‌.ولی بعدحکم باهم آشتی کردیم و خانمم برگشت سرزندگی ‌.
منم وقتی دیدم داریم زندگی میکنیم شکایتا رو پیگیری نکردم وگزاشتمشون کنارو گفتم لزومی نداره دیگه پیگیری کنم شکایتارو.
سوالم اینه اگه مثلا یه سال دیگه خانمم بخواد دوباره پیگیری شکایت نفقشو کنه اون حکم تاثیری داره باوجود اینکه داشتیم زندگی میکردیم باهم .وقطع نفقش به 6 ماه ونهایتاتو2یا3 ماه بود.
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در خصوص دادنامه صادره در صورت عدم رضایت میتواند اقدام به دریافت اجراییه نماید