مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید وکالت تعویض پلاک توسط فروشنده خودرو

سلام وقت بخیر.من یک ماشین خریداری کردم مهلت وکالت نامه ای که فروشنده داد تمام شده و نمیتونم تعویض پلاک کنم.هرچقدرم تماس میگیرم طرف نمیاد وکالت بزند دوباره.اگر من الزام به سند و فک پلاک بکنم ضرر و زیانم میتونم بگیرم از فروشنده؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دریافت ضرر و زیان با توجه به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین قابل مطالبه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک اقامه نمایید