مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از سفید اثر انگشت

سلام لطفا پاسخ بدید .
دختر من با همکلاسی های خود برای یادگاری اثر انگشت های خود را روی کاغذ زدند و دخترم گویا قسمت بالای انگشتش را فقط زده ،آیا خطری برای او دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد سوء استفاده داشته باشند ممکن است
البته اثر انگشت به تنهایی کافی نیست و بدون امضاء قابل استناد نیست و از طرفی امضاء و اثر انگشت باید پایین متن درج شود.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام
بله چنین کاری کلا اشتباه هست اما ادم خوبی نباشه امکان وجود دردسر وجود داره