مشاوره حقوقی رایگان - شعبه یک کیفری

سلام. در پرونده ای که در بخش شهر مطرح بود پس از گزارش پزشکی قانونی که دیه را بیشتر از نصف دیه کامل مشخص کرد قاضی پرونده را به شعبه یک کیفری شهرستان انتقال داده.
اگه رای تو شهرستان صادر بشه اجرای احکام همونجا باید رای رو اجرا کنه یا برگشت میده به شهر؟
شعبه یک کیفری شهرستان چیه و از چندتا قاضی تشکیل میشه؟
دیه بیشتر از نصف دیه کامل است

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

رای در همان شهرستانی اجرا میشود که پرونده در ان جاری می باشد، معمولا شعبه یک کیفری از یک یا دو قلضی تشکیل میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شعبه 1 یک قاضی دارد و برای اجرای حکم پرونده به شعبه ابتدایی بدوی ارسال خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در محل وقوع جرم باید اجرای احکام مربوطه حکم صادره را اجرا کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
رسیدگی به پرونده شما ، در صلاحیت دادگاه کیفری 1 است
و بعد از صدور ‌حکم قطعی ، باید درخواست صدور اجراییه مطرح گردد
و اجرای احکام شهرستان صلاحیت دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اجرای احکام دادگاه صادر کننده رای

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر می بایست مستقلاً دعوی تمکین مطرح نمایید