مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی به نرخ روز

با سلام و عرض ادب
یکی از دوستان نزدیک پدرم در سال 87 به پدرم مبلغ ده میلیون تومان به صورت چک قرض داده و پدرم روی برگه ای نوشته این مبلغ را گرفته و امضا کرده، پدرم 9 ماهی هست که فوت شده و آن شخص در این چند سالی که پدرم در قید حیات بوده با اینکه به پدرم دسترسی داشته و با هم رفت و آمد میکردند اقدام به دریافت طلب خویش نکرده، تا الان هم از ما ورثه طلب نکرده و فقط به ما دستنویسی که از پدرم گرفته را نشان داده، میخواستم بدونم در صورتی که نظرش عوض بشود و اقدام به طلب خویش کند ما چقدر باید به او پرداخت کنیم یعنی آیا به نرخ روز یا همان ده میلیون؟؟؟ با سپاس

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همان ده میلیون را میتواند مطالبه کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نرخ روز با احتساب خسارات تاخیر تا یه روزانه لغایت اجرای حکم قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. از تاريخ مطالبه رسمی یا دادخواست خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد....