مشاوره حقوقی رایگان - بدهی متوفی

سلام برادر بنده3 ماه است فوت نموده هنوز کار های انحصارش انجام نشده به دلیل اعتمادی که به هم داشتیم بنده رمز کارت های بانکی ایشان را میدانم ایا برای پرداخت اقساط بدهی بانک ایشان به بانک ها میتوانم از کارت خودش اقساط را پرداخت کنم ؟ فیش های واریزی را به دادکاه ارائه دهم مشکلی از سوی ورثه اش برایم ایجاد نمیشود چون ورثه تا کنون هیچ قسطی را پرداخته نکرده اند و همه را بنده از سرمایه شخصی ام که رو به اتمام است پرداخت میکنم

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر البته حساب‌های ایشان باید غیرفعال شده باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
نمی توانید اقدام نمایید حسابها مسدود شده و پس از انحصار وراثت و... امکان می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نمی توانید اقدام نمایید حسابها مسدود شده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نمی توانید اقدام نمایید حسابها مسدود شده و پس از انحصار وراثت و... امکان می باشد