مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام شوهرم وقتی فهمید برای مهریه میخوام اقدام کنم همه اموالش را بنام پدر ومادرش کرده ازطرفی دادگاه اعسار مرا قبول نکرده وسه ونیم درصد مهریه را باید بحساب دادگاه بریزم چون چیزی بنام همسرم نیست وکلا گفتند قسمتی از مهریه را از دادگاه درخواست کنم که هزینه کمتری بدهم
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید تحت عنوان معامله صوری به قصد فرار از دین اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما هر مقداری از مهریه‌تان را می‌توانید وصول کنید