مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک برای فرار از دین مهریه

من و همسرم یک بار با هم بحث داشتیم و ایشون رفته چندروز بعد از اون دعوا خونه خودش رو به نام کس دیگری زده است. در صورتیکه نه من درخواست مهریه داده بودم نه طلاق و نه هیچ چیز دیگری. الان بعد از یک سال متوجه شدم خونمون به نام همسرم نیست آیا من میتونم از همسرم بابت این موضوع شکایت کنم؟من واقعا هدفم گرفتن مهریه نیست برای منم جنبه آرامش روانی دارد که اگر اتفاقی برای همسرم یا اون آقا که ملک به نامش شده بیفتد تکلیف من و بچه ام چی هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما میتوانید درخواست مطالبه مهریه را نمایید
و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد