مشاوره حقوقی رایگان - حکم توهین و افترا

سلام وقت بخیر
یکی از اشخاص فامیل
با اس ام اس به بنده توهین کرده و افترا زده و تهدید به قتل کرده خودم و خانواده ام رو
بنده شکایتم رو ثبت کردم
چه حکمی براشون میبرن؟
و اینکه امکان دارد از شغلش که کارمند شهرداری هست اخراج بشود؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مجازات تهدید به قتل و توهین حبس و شلاق است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اخراج بعید است ولیکن در صورت اثبات جزای نقدی بین 6 تا 24 میلیون با رعایت مقررات تشدید و تعدد جرم .