مشاوره حقوقی رایگان - اتهام توهین و تهدید

سلام درود بر شما

متاسفانه از کسی طلب دارم ایشون دعوای کیفری اعلام میکنه بر علیه من و همش رد شده یکیش رسیده به دادیاری و دادیاری هم گیر داده طی 5 روز آینده‌ بیا من هم دارم با ضامن پلیس میروم نمیدونم چی کار کنم ایشون جرم توهین تهدید زده و من تاحالا نه توهین کردم نه تهدید صرفا چون برنامه پروژه فیلمبرداری داشتیم از ایشون پرسیدم همسرتون میدونه برنامه دارید با دخترای دیگر یا نه فیلماش هم موجود هست این سوالم پرسیدیم خدایی نکرده یک وقت محتوا رو میدیم به ادمینش موجب داستانی نشود حالا شکایت کرده بابت همین بعد ما اصلا تا به حال نگقتیم آقا اگر فلان نکنی فلان می‌کنم این حرفا روانی کرده ما رو وکیلم میگه 30 میلیون بده. چی کار کنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم هستید ظرف 5 روز در محکمه دقیق حاضر شوید و از بی‌گناهی خودتان دفاع نمایید بهتر است اول هفته و همراه با کفیل بروید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با همراه داشتن وثیقه در زمان تعیین شده حضور وازخود دفاع موثری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

مدارکت شامل شکایات مختومه شده قبلی را به همراه رای قاضي بیاور تا بررسی و استراتژی دهم