مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اعضای شورای حل اختلاف

سلام بنده مردی هستم 68 ساله وبازنشسته تامین اجتماعی همسرم بنده را از خانه ایی که خودم مهیا کردم و37 سال در آن جا زنگی میکردیم بیرون کرده بعد درخواست نفقه خود و پسر 22 ساله ام و هر چه اش را مطالبه نموده وبه راحتی موفق نیز شده اند البته با دروغکی از سال 99 بنده خودم منزل را ترک کردم .که در وقت رسیدگی وکارشناسی از شش ماه آخر 1401وماهی 1200 تایید نشد که بنده ماهی 1500 می‌پرداختم و در زمان رسیدگی که ماه 2 1402 کوبنده به خواست خود ماهی 2500 واریزی داشتم که پس از کارشناسی 1500 به 1200،و2500به2250 تبدیل شوهر ماه نیز مبلغ 2100 مهریه و50 هزار هم عشر دولت از حقوق بنده کسر می‌کنند تا ماه 9 امسال به دلیل عدم پرداخت نفقه پسرم که اعتراض نموده بودم کلیه حساب‌های بنده را به مدت 2 ماه مسدود کردن وپس از پرداخت کامل رفع مسدود زدن وبنده به دلیل عدم توان مالی ناچار به عدم پرداخت نفقه همسرم شدم ودر حال مجدد کل حساب حقوق بنده رامسدود کردن که درخواست مسدود یک چهارم از حقوقم را که با راهنمایی وکلای شمارا دادم اما مورد قبول نشد چرا که می‌گویند شما بابت مهریه یک چهارم از حقوق تان کسر می‌شود ونمیدونم ما هم این کار را بکنیم حال میخوام از آنها شکایت کنم باید چگونه عمل کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

پرسشگر ارجمند

مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد