مشاوره حقوقی رایگان - تخلف اعضای شورای حل‌ اختلاف

اگر در جلسات رسیدگی حل اختلاف یکی از اعضای شورا رفتاری خارج از چارچوب قانون داشته باشه و تخلفاتی مثل: امتناع از رسیدگی به پرونده‌ و تبعیض بین مراجعه کنندگان داشته باشد .
آيا با ضبط صدا یا ضبط فیلم ، به جهت پایمال نشدن حق میشه بعنوان مدرک از اعضاي شورا شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

شکایت از اعضای شورای حل اختلاف تخلف اعضای شورای حل اختلاف شورای حل اختلاف