مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین مدار بسته در پشت بام توسط همسایه

همسایه مجاور ما در ارتفاع 4 متر از بام منزلش دوربین مدار بسته نصب نموده است و موجب ایجاد مزاحمت
تجاوز به حریم خصوصی وسلب آسایش ما گردیده
شکایت مزاحمت ملکی نموده ام ولی منع تعقیب صادر شده
لطفا راهنمای فرمائید
با احترام

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید