مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خریدار خودرو قبل از تعویض پلاک

سلام وقت بخیر من ماشینی رو پارسال به صورت قولنامه دستی و وکالت زدن به نام خریدار فروختم ویک ماه مهلت تعویض پلاک دادم اما قبل از تعویض پلاک کردن شخص خریدار تصادف کرده الان اون طرف از دست من شکایت کرده من چی کار باید بکنم با قولنامه دستی و وکالت نامه ای که ماشین رو فروختم میتونم بی گناه باشم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در واقع دو طرف هم کسی که پلاک بهدنام اوست و هم کسی که قولنامه به نام اوست باید طرف دعوی قرار بگیرد می‌بست رسید یا برگه صورتجلسه ای از وی می‌گرفتید که ماشین در تحویل وی دست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما مسئولیتی در این خصوص ندارید؛ چرا که در حقیقت، خودرو را منتقل نموده‌اید و مسئولیت متوجه خریدار ماشین می‌باشد‌.