مشاوره حقوقی رایگان - بعد گذشتن3ماه مهلت طلاق توافقی

سلام و درود خدمت تمامی عوامل دادراه
اینجانب درخواست صدور حکم طلاق از دادگاه کردم بعد حدود 2ماه دوندگی خلاصه پرونده به دادگاه ارجاع شد باتوجه به وضعیت پرداخت اقساط مهریه و نفقه و پافشاری بنده به ادامه ندادن زندگی قاضی پیشنهاد کرد ک باهم توافقی کنید تا زودتر جدا شید و بنا به موافقت همسرم توافق کردیم ک دوتا سکهم کم کنه از مهریه ودادگاه نهایتا حکم عدم امکان سازش صادرنمود و نوع طلاق رو خلعی نوشت وتوضیح داده شده در حکم که زوجه باتوجه ب وکالت بلاعزل به زوج میتواند در دفترخانه طلاق بعد از ارائه جوابیه پزشکی قانونی مبنی برعدم حاملگی نسبت ب صیغه طلاق اقدام نماید رای رو حضوری و اسقاط حق واخواهی و فرجامخواهی حکم رو قطعی صادر کردن .
حالا خواهان پرونده زوج هست چندین مرتبه ب زوجه تلفنی تماس گرفتم و دعوتش کردم بیاد دفترخانه طلاق ضمن گرفتن نامه مراجه ب پزشک قانونی نسبت ب جاری شدن صیغه طلاق اقدام کند.اما ایشان هر بار بهانه اورده و خلاصه نیامد تا مهلت 3ماه حکم صادرشده تمام شد حالا بنده باید چجوری پرونده رو مجددا ب جریان بندازم وبا توجه ب اسقاط حق اعتراض و واخواهی وفرجامخواهی باید چکنم لطفا راهنمایی کنید بی نهایت سپاس گذارم. ومن الله توفیق....

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....