مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت عدم تعویض پلاک توسط خریدار

با سلام من در 1401.12.20 ماشین لیفان 620 را به صافکار بردم برای تعمیر که برای تعمیرش پارکینگ خونه رو 50 میلیون فروختم ولی صافکار 4 ماه معطل کرد و من پول خرج ماشین را هم خرج کردم و به علت شرایط مالی مجبور فروش تعمیری شدم که صافکار گفت من برای دخترم میخوام خلاصه به ضررش دادم رفت 140 میلیون ،2 ماه هم برای تعویض پلاک که تا برج 6 بود الان میخواهم برا تمدید وکالت کمی خسارت (4 ماه معطلی) یا اگر بشود پولشون رو بدهم ماشین رو پس بگیرم ،به نظرتون چکار کنم
تو وکالتم این نوشته هست:
حق عزل وکیل:موکل ضمن عقد خارج لازم،حق عذل وکیل را از خود سلب و ساقط نموده است،حق توکیل به غیر دارد
تاریخ انقضای وکالت 1402/6/25

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دا‌دخواست الزام به فک پلاک بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید مستندات شما را دید و از جزییات موضوع بیشتر اگاه شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به فک پلاک را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.