مشاوره حقوقی رایگان - بی گناهی در سرقت

وقت بخیر من شوهرم مددجوی بهزیستی هست وچند ماه پیش به علت بحثی کوچک قرص هاش رو نخورد وبه دنبال کار رفته بود یک دفعه دست خودش نبوده برای اولین بار اقدام به سرقت دوچرخه میکند و رضایت شاکی رو گرفتم ولی توی پاسگاه مامور به او میگه باید چند تاسرقت گردن بگیری و یک مورد سرقت از منزل بهش میخوره وکسی که سرقت کرده ماسک روی صورتش هست من فیلمش رو ندیدم ولی شب بوده الان پرونده آگاهی رفته از شوهرم انگشت نگاری کردن میخوام ببینم مشخص میشود کار شوهرم نبوده یا خیر؟ لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی می‌فرمایید حواسش نبود و سرقت کرده پس یعنی سرقت کرده و باید مجازات شود در صورتی که جنون ادواری داشته باشد از اموالش رد مال می‌شود در صورتی که به عین دسترسی نباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر نبودند اقرار نکنند.
کلانتری از کسی این را نمیخواهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد و بستگی به عوامل متعددی دارد.