مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق جانبازی

سلام، بنده در شرکتی بازنشسته شدم حدود 15سال پیش و حقوق بازنشستگی شرکت میگیرم.ولی حقوق بنیاد جانبازان نمی‌گیرم و 33 ماه جبهه و 25 درصد جانبازی دارم
خواهشمندام‌ راهنمایی کنید چطوری حقوق بنیاد رو بگیرم در صورتی که خیلی از جانبازان هم حقوق بازنشستگی میگیرند و هم جانبازی

ولی به بنده میگن چون حالت اشتغال نیستی تعلق نمیگیرد و فقط به‌کسانی که کار ندارند و حقوق ندارند

سوال من این که چرا پس به خیلی ها حقوق میدهند در صورتی که شرکت هم بازنشسته شدند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از بنیاد امور جانبازان موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اوصولا حقوق به شخصی پرداخت میشود که درامد نداشته باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.