مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز ملک

سلام در تعاونی مسکن کوچکی عضو هستم که از ابتدا قرار بود این تعاونی مسکن زمین مشخص و سند دار و با پروانه ساختی را برای اصلاح پروانه و ساخت آپارتمان عهده دار شود
بر اساس فراخوان واریزی ها صورت گرفت و فقط سه بلوک از 5 بلوک مبلغ تعیین شده را واریز کردند و همین باعث دو گانگی اولیه دراعضا بود با اختلاف زمان بلوک چهارم نیز با واریز مبلغ مشخصی توسط هر بیست نفر اعضا به سازنده ها پیوست ، بلوک پنجم جهت فروش و یا تهاتر کنار گذاشته شد ولی تمام اعضا به آن رای ندادند و با اختلاف دو سال بالاخره اعضا به ساخت آپارتمان توسط تعاونی رای دادند اما در این دو سال سه بلوک اول تقریبا 60 درصد و بلوک چهارم 40 درصد پیشرفت کار داشتند و برخی اعضای این چهار بلوک نیز واحد های خود را به اشخاص دیگر و تعاونی فروخته بودند ،
حالا بلوک پنجم در ابتدای کار قرار دارد و اخیرا قرار است پول وام ساخت نیز که تازه مراحل اداری آن به اتمام رسیده به حساب تعاونی واریز شود .
چون نحوه واریز این گونه وام ها پلکانی است آیا این مبالغ را می‌توان در بلوک پنجم نیز هزینه کرد و فعلا تا پایان مراحل ساخت از اعضای آن چهار بلوک مبالغ را دریافت نمود تا زمانی که وام وارد مرحله آخر شود .
چون آن ها هم زمین بهتر و هم زمان را برده اند و پس از تکمیل واحد از دو سال خواب وام نهایت بهره را خواهند برد و در اینجا بلوک 5 به دلیل تعلل تعدادی کاملا بازنده بوده ولی تعاونی مسکن زیر بار این موضوع نمی‌رود و این بلوک را جداگانه و در آخر لیست کاری خود قرار داده و ترس اعضا از این است که هیئت مدیره و مدیر عامل پس از دریافت واحد ها و دستمزد کامل خود به امور این واحد نپردازند و آن را به حال خود رها سازند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول تعهدات هیئت مدیره تعاونی مذکور بوده و هرگونه تخلفی از این باب متوجه ایشان است و خسارت قابل تصور

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه به منظور دریافت پاسخ درخور حقوقی تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرند.