مشاوره حقوقی رایگان - عدم واریز حقوق سربازی

سلام خسته نباشید من سال 97اعزام به خدمت شدم بعد از مدتی فراری شدم و دوباره بعد چهار سال خودمو معرفی کردم و سه ماه خدمت کردم در تاریخ 1402/12/19خدمتم به پایان رسید ولی حقوق این سه ماه خدمتم برای من واریز نشده به یگان مربوطه هم مراجعه کردم گفتن قبلی که سربازیت به پایان برسه واریز میشه ولی هنوز واریز نشده امکانش هست راهنماییم کنید برام واریز میشود یا خیر درضمن صاحب دوتا فرزند هم هستم و همه مراحل پاداش فرزندم انجام دادن گفتن حقوق سربازی و پاداش فرزند باهم واریز میشم ولی هنوز هیچ خبری نیست ممنون میشم کمکم کنید سپاس فراوان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یک اظهارنامه به ارگان مربوطه ارسال نمایید چنانچه توجه نشود دادخواست مطالبه وجه دهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
موارد مذکور را باید از ستاد مرکزی ارگان مربوطه پیگیری نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که از طریق همان یگان مربوطه پیگیری بفرمائید.