مشاوره حقوقی رایگان - درج تاریخ بعد از نوشتن هبه نامه

سلام آیا متن هبه نامه ای که پدر به فرزند خود کرده که تازه فوت شده ولی متن فاقد تاریخ می باشد یعنی فراموش شده تاریخ بگذاریم قابل اعتبار است؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درج تاریخ از سمت شما فقط روی هبه نامه نوعی جعل واضافه کردن محسوب میشود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
درج تاریخ فرصت ایراد جعل را برای ورثه و اشخاص ثالث فراهم خواهد نمود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هبه‌نامه بدون تاریخ با توجه به شرایط ذکر شده نیز دارای اعتبار خواهد بود.
بهتر است تاریخ درج ننمائید تا فرصت ایراد جعل را برای دیگر ورثه فراهم نمائید.