مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب خودرو

مالک محترم خودرو به شماره پلاک ... در خودروی شما در محیط عمومی به آدرس میدان معلم تاریخ ... ساعت ... برای بار 3 نقض قوانین و مقررات کشور (کشف حجاب) صورت گرفته؛ لذا می‌بایست حداکثر تا 48 ساعت آینده نسبت به توقیف خودرو به مدت یک هفته در پارکینگ‌های اعلام‌شده در آدرس اینترنتی زیر اقدام نمایید؛ در غیر این صورت توسط مراجع انتظامی خودروی شما توقیف خواهد گردید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضورا به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند؛
مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند.