مشاوره حقوقی رایگان - ورود ثالث به پرونده

سلام
پرونده به دادگاه تجدید نظر نرفته بود و ما ورود ثالث فرستادیم برگشت خورد حالا از دادگاه ابلاغ اومده که پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال شده و از آمار دادگاه کسر گردد حالا برای ورود ثالث چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
می توانید دادخواست ورود ثالث خود را در دادگاه تجدید نظر ثبت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه تجدیدنظر موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر(ورود ثالث) را از طریق شعبه تجدیدنظر به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ورود ثالث امکان پذیر است