مشاوره حقوقی رایگان - نقض یا تائید رای دادگاه؟

مستندات بنده(شاکی) فقط گواهی پزشکی قانونی و شهادت یک شاهداست.لازم به توضیح است که دررای صادره منظورازگزارش کلانتری همان گزارش پلیس110است که فقط اظهارات بنده به عنوان شاکی ثبت شده است ومتشاکی ازمحل فرارکرده بودوهمچنین اظهارات متشاکی در جلسه دادیاری اینگونه نوشته بود: بنده هیچگونه درگیری با شاکی نداشتم، شاکی فقط بادست راست خویش چنگ به فک اینجانب انداخت
و اینجانب فقط با دستم دست شاکی را از فکم جدا نمودم و شاهد هم دارم و بنده هیچگونه ضرب‌وشتمی با ایشان نداشتم و تاکیدا اینجانب هیچگونه آسیبی به شاکی نرساندم.)توضیحات پرونده رو به طورکامل داده ام.
بابت ضرب وجرح عمدی که شاکی پرونده بودم. دادگاه رای قطعی به دیه داد. رای دادگاه کیفری اینگونه صادر شده است:
درخصوص شکایت شاکی فرزند....ازمتشاکی فرزند....دایربرضرب وجرح عمدی وشکایت شاکی به اینکه بامتشاکی قبلااختلاف داشته وقرارمیگذارندتابه هم دیگررضایت بدهنددراین راستاجهت مراجعه به ثبت اسنادسوارخودرومیشوندومجدداباهم بگومگومیکنندوحسب اظهارات شاکی چون متشاکی عقب خودرونشسته بوده ازفرصت استفاده کرده وی راموردضرب وجرح قراردادند.
علی ایحال شاکی جهت اثبات ادعای خود به گواهی پزشکی قانونی و یک نفر شاهد استناد نمودند و علاوه بر این متشاکی در خلال اظهاراتش اجمالا به درگیری اذعان داشتند ولی منکر ضرب شاکی شدند فلهذا دادگاه با عنایت به وجود لوث و به درخواست شاکی قرار اتیان سوگند صادر و شاکی قسم یاد نمودند ضرباتی که در گواهی پزشکی قانونی قید گردیده است توسط ضربات متشاکی به وی وارد شده است فلهذا دادگاه باتوجه به شکایت شاکی وگزارش کلانتری وگواهی پزشکی قانونی وشهادت شاهدواحدواتیان سوگندازسوی شاکی ودفاع غیرموثرمتشاکی بزهکاری مشارالیه رامحرزومسلم تشخیص واستنادابه مواد709و714ازقانون مجازات اسلامی ومواد374و375و427و431و433ازقانون ائین دارسی کیفری حکم به محکومیت متشاکی به دیه راداده است رای صادره حضوری وقطعی است.
حالاسوالم این است که باتوجه به اخذدیه ومختومه شدن پرونده واینکه ضارب مراواقعاکتک زده بوداگرمتشاکی بامدارکی شکایت کندوشهادت شاهدبنده رامثلابه علت کذب بودن اثبات کندوبعدانیزباماده474قانون ائین دادرسی کیفری اعاده دادرسی کندباتوجه به اینکه متشاکی دردادگاه درخلال اظهاراتش اجمالابه درگیری اذعان کرده ولی منکرضرب شاکی شده است(متشاکی دردادگاه گفته بوددران روزشاکی من راکتک زده است ومن شاکی راکتک نزده ام)وباعنایت به وجودلوث وصدورقراراتیان سوگندایاکل رای صادره دادگاه کیفری دردیوان عالی نقض میشودیاخیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر نهایتا شهادت کذب اثبات خواهد شد که البته این مورد هم بعید خواهد بود و فقط از لحاظ تئوری مطرح است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مدارک و اسناد مرتبط با موضوع مطروحه می‌باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و