مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه درصد دیه

با سلام و ورود
لطفا میزان دیه به شرح زیر را محاسبه نمایید
قانون مجازات اسلامی حکم بر محکومیت متهم موصوف به پرداخت 20 درصد دیه صدمات وارده به مصدوم به شرح 1_چهار پنج از از یک سوم از یک دوم از دیه کامل بابت خردشدگی انتهای تحتانی استخوان زند اعلی 2_هفت دهم درصد از دیه کامل انسان بابت ارش محدودیت خم شدن خفیف مچ دست راست3_ یک درصد از دیه کامل انسان بابت آسیب غضروفی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به واحد اجرای احکام کیفری مراجعه کنید تا محاسبه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبلغ دی 900 میلیون است که درصدهای فوق با تقسیم آن محاسبه می‌شوداجرای احکام برای شما محاسبه خواهد نمود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق کتاب چهارم بخش دیات قانون مجازات اسلامی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد