مشاوره حقوقی رایگان - حجاب

برای بار سوم واسم پیامک توقیف ماشین واسه بی حجابی اومدی باید به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

در پیامک باید مشخص باشد در غیر اینصورت باید به اگاهی رفت ( از کلانتری سوال کنید) و شامل جریمه و توقیف خودرو می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند.