مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت خانواده توسط پدر

باسلام من دختر هستم 24ساله و برادرم 19ساله
پدر من بسیار بد دهن و بی ادب هستند به طوری که سرموضوعات کوچک به من و مادرم فحش های رکیک و نسبت های زشت میدهند و کتک میزنند حتی آبرو برای ما نذاشتن داخل ساختمون...چندین ماه است که نه خرج منزل میدهند و نه خرید درست حسابی مواد غذایی میکنند و خرجمون با یارانه میگذرد...پوشاک و چیزهای دیگه رو به طور کل حذف کردند من شاغل هستم اما برادرم درحال تحصیل اند و مادرم باتوجه به سنش کاری با حقوق مناسب پیدا نمیکند.
میخواستم بدونم آیا راهی هست برای شکایت یا تهدید ایشان که حداقل رفتارشان را با ما درست کنند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به صورت عملی راهکاری برای اصلاح رفتار نیست به فرض حتی اگر در دادگاه هم محکوم شوند هیچ مقامی نیست که نظارت بر رفتار پدر شما در منزل داشته باشد
شما می توانید با مادر و برادر خود به منزل دیگری بروید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شماست نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا با اورژانس اجتماعی123 تماس بگیرید تا راهنمایی شوید و سپس در صورت تکرار با 110 تماس بگیرید صورت جلسه کنید و سپس شکایت مطرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح دادخواست مطالبه نفقه وجود دارد ولیکن پیش از اقدام قانونی اخذ مشورت از مشاوران خانواده و روانشناسان بالینی پیشنهاد می گردد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله شکایت قابل تصور است شما از طریق دادسراجهت آزار و اذیت در خانواده و برادرتان با تماس با اورژانس اجتماعی 123

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مادرتان دادخواست مطالبه نفقه بدهند.
در خصوص توهین و فحاشی و ضرب و جرح هم جداگانه شکایت کنند.

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

سلام مادر و برادر شما می‌توانند بعنوان مطالبه نفقه دادخواست بدهند و نسبت به توهین و فحاشی نیز می‌توانند شکایت نمایند ولی بهتر است شما مداخله نکنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

دادخواست مطالره نفقه بدهید. میتوانید بابت توهین و تهدید نیز طرح دعوی کنید. اما موضوع به طور کل نیاز یه حل با مشاوره و یا نهایتا جدا کردن منزل قابل حل خواهد بود