مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن رشوه

باسلام
اگر کسی که مبلغی را دریافت کرده اولا به نیت قرض مبلغ را دریافت کرده باشد و اداره اتهام رشوه را بهش زده باشد لیکن دوسال قبل کشف جرم مبلغ را مسترد نموده باشد و در تخلف صورت گرفته هیچ فعل مادی و یا امضا نکرده باشد آیا اگر پرونده به دادگاه ارجاع شود با توجه به مراتب فوق این فرد مجازات خواهد شد؟

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام بستگی به مدارک و شواهد وقوع اتفاق و اوضاع و احوال متفاوت خواهد بود