مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن رشوه

سلام
سوال اول
اگر قبل از اینکه کسی متوجه شود رشوه را برگردانیم آیا اگر زمانی لو برود قابل پیگیری هست یا نه .
یک نفر به رضایت خود پولی را به عنوان حق نظارت پروژه پرداخت کرده این پول را به حساب یک آدم غریبه ریخته و با چند جابجایی به حساب من آمده آیا میتوان اثبات کرد . الان مرتب تهدید میکند که اگر کاری برایش انجام ندهم میرود شکایت میکند .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل پیگیری است در هر صورت شما باید دفاع کنید که پولی دریافت نکرده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید مبلغ را برگردانید و خودتان زودتر به مافوق اطلاع دهید