مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی جعل

باعرض ادب سلام خدمت وکلای عزیز درجایکه کار میکردم ازم رضایت دریافت حقوق گرفتن بعد اون رضایت اسکن کردن ومتن تایپی یه خط که بهم دلار قرضی دادن اضافه کردن حال کپی این رو برابر اصل کردن در سربرگ دفتر خودشون گذاشتن حال اصل رو ارائه ندادن ومتن تایپی کپی شده برابر اصل از بالا فاصله افتاده ایا کارشناس متوجه جعل خواهد شد یا خیر.ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما درخواست بدید اصل آن را ارائه دهند و کپی برابر اصل هیچ اعتباری ندارد.
شما اعلام کنید که کپی برابر اصل هیچ اعتباری ندارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه ادعای جعل نموده باشید و از ارائه اصل خود داری شود قرینه ای بر جعلیت محسوب خواهد شد اساس تطبیق باید اصل برگه باشد و نه کپی آن.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید شکوائیه سؤ استفاده از سفید امضا و جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید
و