مشاوره حقوقی رایگان - تعیین کارشناس دادگستری برای قیمت گذاری ملک مشاع

سلام و خسته نباشید من یه ملک مشاع داشتم و پرونده من در آخرین مرحله پرونده اجرایی براش تشکیل شده در مرحله بعدی باید توسط کارشناس قیمت گذاری بشه آیا برای قیمت گذاری باید حضوراً به شعبه مراجعه بکنیم یا نیاز به مراجعه حضوری نیستش چون من از شهرستان به یه شهرستان دیگه باید برم منظورم این هستش که آیا نیاز حضوری برم یا خود دادگاه کارشناس رو می‌فرسته و قیمت گذاری انجام میشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کارشناس با حضور درخواست کننده کارشناس کار می کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله پیگیری حضوری کنید از شعبه مورد نظر

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است