مشاوره حقوقی رایگان - ارث دختر به سهم الارث مادر از دختر

با سلام. مادر من پارسال فوت شده و پدرم 10 سال پیش خونه و زمین داشت الان می‌خواهیم بفروشیم آیا مادر مادرم از اموال پدرم سهم می‌برد چون مادر مادرم در قید حیات است و ادعا کرده که اون هم سهم میبرد ممنون میشم جواب بدهید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که پدر شما ابتدا فوت کرده باشد و ارثی برای مادرتان بوده و حال مادرتان نیز فوت کرده باشد بنابراین مادربزرگ سهم خود از ماترک فرزندش را می‌برد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
مادربزرگ مادری از ماترک مادر شما ، ارث خواهد برد
و از تمام ماترک مادر ، 1/6 سهم الارث مادربزرگ شما است