مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تحریر ترکه

باسلام و احترام
بنده خواهری داشتم که چون به دلیل اینکه زودتر از مادرم فوت کردند ، مادر بنده جز وراث او در گواهی حصر وراثت هستند که خواهرم یک زمین کشاورزی به صورت قولنامه ای به نامشون داشتند ، اما شوهرخواهرم و فرزندانش برای فروش زمین و پرداخت سهم الارث مادرم امتناع میکنند ( مادرم فوت کرده و بنده جز وراثش هستم) . چگونه بدون این که قولنامه را ندارم درخواست تحریرترکه و تقسیم ترکه بدهم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید و یا از طریق استشهادیه مالکیت وی را اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر استشهادیه و یا شاهدی دارید به کمکتان می اید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای اخذ گواهی انحصار وراثت و درخواست تحریر و تقسیم ترکه باید ابتدا برای ملک مورد نظر سند رسمی بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی در این خصوص وکیل بگیرید و انحصار وراثت مادر را دریافت و تحمل ارث خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورتی که شخص اثبات نماید که خودرو به هر دلیلی یا با توجه به اینکه اقساط پرداخت نشده آن را فسخ نماید خب همه چی به حالت اولیه برمی‌گردد