مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت دختر در صورت فوت پدر و جد پدری

با سلام و وقت بخیر
اگر دختری باکره باشد و 33سال سن داشته باشد
و پدربزرگ و پدرش فوت کرده باشند
می‌تواند بدون اجازه از دادگاه عقد موقت کند؟

و این که برگه تایید بکارت پزشک قانونی باید بگیرد؟

و اینکه عقد موقتش در شناسنامه ثبت میشود؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

عقد موقت چون پدر فوت شده با اختیار زوجه هست و ثبتش اختیاری هست

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

عقد موقت ثبت الزانی ندارد اما ازدواج دختر باکره فاقد ولی نیاز به اجازه دادگاه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اینکه بخواهید ثبت نمایید می‌بایست اجازه دادگاه باشد این را بدانید که در ازدواج موقت از خیلی از حقوق زوجه محروم است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به اجازه کسی نیست دختر ولی ندارد و آزاد است گواهی بکارت می‌تواند بگیرد عقد دائم و یا موقت نیز می‌تواند انجام دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
خیر عقد موقت در شناسنامه ثبت نمیشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختری که پدر و جدپدری وی هر دو فوت کرده‌اند به منظور ازدواج(چه دائم و چه موقت) به اجازه هیچ کس نیاز نداشته و قادر خواهد بود حتی بدون لزوم به اذن دادگاه اقدام نماید.
در نظر داشته باشید که در عقد موقت لزومی به ثبت آن وجود ندارد و ایراد قانونی بر خلاف عقد دائم وجود نخواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اصولا نکاح موقت الزامی به ثبت ندارد مگر تحت شرایطی مثلا بارداری
دختر مذبور نیاز به اذن کسی ندارد جهت ازدواج