مشاوره حقوقی رایگان - اتهام فروش مال غیر

زمینم رو به شخصی فروختم و بعد از اتمام کار و واریز وجه اولیه، شخص خریدار اجازه فروش زمین را به بنده داد.
بنده بعد از 1روز زمین را فروختم ولی خریدار شخص اول از گفته خود پشیمان شد و از فسخ قرارداد امتناع نمود
شخص دوم که معامله را نوشتیم هیچ مبلغی واریز نکرد چون بنچاق دست شخص اول بوده
حال شخص دوم از بنده شکایت کرده بابت فروش مال غیر
الان نمیدونم چکار کنم
بی زحمت راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وجهی دریافت نکرده باشید به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

لایحه دفاعیه با دلایل و مستندات جهت رفع اتهام بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اثبات نمایید که شما وکالت شفاهی داشتید تا همه قراردادها درست باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اثبات نمایید که شما وکالت شفایی داشتید تا همه قراردادها درست باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد
باید اعلام فسخ قرارداد به صورت شفاهی ، احراز و اثبات گردد
امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون داستان مشکل شما طولانی است و باید بیشتر توضیح دهید
اگر تمایل دارید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروش مال غیر در صورت احراز عواقب سنگینی برای شما خواهد داشت مطابق ماده 390 و 391 قانون مدنی همچنین رای وحدت رویه 733 و اصلاحی آن در دیوان عالی کشور مطابق رای وحدت رویه 811 غرامت به نرخ روز محاسبه و پرداخت می‌گردد