مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و ازدواج مجدد

سلام . ببخشید خلاصه وار بگم همسر بنده(زوجه) در تاریخ22مرداد 1402 جهیزیشو برد و بدون اجازه بنده منزل و ترک کرد مسکن اجاره ای دارم و اسباب و اثاث البیت را فراهم کردم از کلانتری اومدن دیدن و تایید کردن و خلاصه رای قطعی تجدید نظر تمکین و گرفتم و اجرائیه صادر شده و ده روز گذشته دو سوال دارم اول اینکه بنده مطابق بند3 و 7 ماده 16 حمایت خانواده سال1353 تقاضای ازدواج مجدد کردم آیا ملائت مالی و عدالت بین زوجین با توجه به ناشزگی زنم و عدم تعلق نفقه برای ازدواج مجدد ملاک است؟ و
سوال دوم با ازدواج مجدد همسرم میتواند مطابق ماده 12 عقدنامه تقاضای طلاق کند و آیا بخواد طلاق بگیره مهریه شم باید ببخشه چون باید بنده(زوج) را راضی کند چون طلاق حق مرد است ؟ و اینکه چون نفقه بهش تعلق نمیگیره آیا میتونه درخواست منزل و مسکن بکنه چون سال خونه اجاره بنده داره تموم میشه و شاید واگذارش کنم؟
با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت تشخیص نهایی با قاضی رسیدگی کننده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ملائت بررسی خواهد شد ،عدالت بین زوجین پس از دستور ازدواج مجدد در صورت ادعای یکی از زوجین قابل بررسی است امکان درخواست طلاق از ناحیه زوجه به این استناد وجود ندارد و امکان مطالبه تهیه مقدمات تمکین از ناحیه زوجه وجود دارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما دارای اجزای مختلف و نیاز به توضیحات بیشتر شما برای وکیل دارد بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ ملاک است
بله بعد از ازدواج مجدد زوج با دستور دادگاه ، اگر زوجه دادخواست طلاق اقامه نماید صدور حکم طلاق بستگی به دفاعیات زوج خواهد داشت
و ..