مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک

سلام وقت بخیر
قطعه زمینی (باغ) در روستا که حدود 25 سال پیش خریدیم وشورای روستا و محلی های قدیمی پای برگه رو مهر و امضا زدن که تمام سند های اونجا همین گونه است و الان ما برای ساخت خونه داخل باغ اقدام کردیم و راهی برای آوردن مصالح ساختمانی باز کردیم و فیلمش موجوده که در سال 1402 انجام شده اما یکی ازهمسایه شکایت کرده که این راه 100 سال اینجا بوده کارشناس اول اعلام کرده راه اصلی نبوده و تازه باز شده و دهیاری باید تصمیم بگیره که شاکی اعتراض کرده و کارشناس دوم بدون هماهنگی و وجود ما گفته این راه قدیمیه مارو متهم به مسدود کردن راه کرده و ما اعتراض زدیم اما کارشناسی 3 نفره تشکیل نشده وحالا نه تنها قاضی مارو متهم به مسدود کردن راه میدونه بلکه قولنامه مارو بدون اعتبار و مارو هم مالک نمیدونه و قاضی مالک قبلی رو خواسته که اون فوت شده اعلام کردیم شورا این مهر زده و ما با اعتماد به شورا این ملک روخریدیم و‌ خواستار استعلام از خبرگان محلی شدیم که قاضی میگه شورا و خبرگان محلی و استشهاد محلی رو قبول ندارم اما هنوز رای صادر نشده و ما واقعا گیج شدیم نمیدونیم باید به کجا مراجعه کرد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مبایعه‌نامه شما معتبر و قانونی و قابل استناد است
درخواست بررسی به وسیله عکس های هوایی را نمایید
و

سید حمیدرضا جلالی

جناب آقای سید حمیدرضا جلالی :

باسلام
1-پرونده باید مطالعه و طی یک لایحه دفاعیه شایسته ایرادات آن به دادگاه تذکر داده شود تا قاضی مجاب به ارجاع به هیئت سه نفره گردد.
2- بعد از ارجاع، با تک تک اعضاء هیئت کارشناسی سه نفره در خصوص موضوع صحبت کنید و از آنها بخواهید با توجه به عکس های هوایی دهه های گذشته در خصوص وجود و قدمت راه مورد اختلاف اظهارنظر نمایند.
3- حتما دقت کنید تصاویر هوایی مورد استناد کارشناسان پیوست نظریه باشد. در صورت فقدان این امر موضوع به دادگاه تذکر داده شود.
4- شهادت محلی ها و نظر شورا چنانچه به نفع شماست هم به کارشناسان و هم به دادگاه داده شود.
5- موضوع اختلاف شما در خصوص «راه عبور» است و نه راجع به «اصل مالکیت بر ملک»، بنابراین دادگاه نمی تواند به موضوع مالکیت شما بر ملک ورود نماید مگر معارض و یا دلیل دیگری وجود داشته باشد.
6- چنانچه شهودی که ذیل مبایعه نامه شما را امضاء کرده اند اعم از اینکه اعضای شورا بوده یا افراد عادی، چنانچه موانع شهادت در آنها وجود نداشته باشد در ادای شهادت برای حقوق متعلقه موثر ترند و قاضی نمی تواند استماع شهادت را نپذیرد. عدم پذیرش و عدم ترتیب اثر بدون دلیل موجه قانونی برای قاضی تخلف انتظامی محسوب می گردد.
7- و بسیار موارد دیگر که در این مقال نمی گنجد...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مبایعه نامه صحیح است لیکن نیاز است ضمن لایحه دفاعیه تخصصی موارد مورد نیاز را برای شعبه ارسال نمایید و درخواست برسی تصاویر هوایی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک و اسناد مرتبط با امر مطروحه تحت بررسی قرار گیرند تا پاسخ درخور حقوقی ارائه گردد.