مشاوره حقوقی رایگان - جبران خسارت ناشی از رای منقرض به عهده کیست

سوال دادگاه بدوی ضمن نغض دادنامه مورد درخواست (حکم دادگاه مستندبه مبایعه نامه بوده که جعلیت آن قطعیت یافته)حکم به بی حقی خوانده اعاده دادرسی داده الان تجدیدنظر رای چنین آمده معنی چگونه دادگاه ضمن نقض دادنامه تجدیدنظرخواسته حکم بر بطلان درخواست خواهان اعاده دادرسی صادرکرده البته بنده خواهان اعاده دادرسی اول بودم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که دادنامه‌های اشاره شده در متن سؤال مورد مداقه قرار گیرند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آرا صادره باید بررسی شود