مشاوره حقوقی رایگان - متواری شدن مسئول وام قرض الحسنه

باسلام خدمت وکیل محترم
من سال 99 یک وام خانگی گرفتم و چک دادم پیش پرداخت شش میلیون و چهارصد واریز کردم و قرار شد بیست میلیون به من بدهد که داد و بعد از دو قسط پرداخت کردم اون فراری شد و در یکی از شهرهای استان فارس گرفتنش و تمام حساب هایش بسته شد و به زندان رفت تا الان که دارد پول هایش رو زنده میکنه آیا این شخص میتواند ادعا خسارت کند یا نه چون من نمیتوانستم به حسابش واریز کنم تمامی حسابهایش بسته بود من از خوزستان بندرماهشهر پیام میدهم ممنون میشم راهنماییم کنید با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اصل مبلغ و خسارت تاخیر تادیه باید پرداخت گردد

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
اگر باقیمانده مبلغ 20 میلیون تومان را تا بحال به هیچ طریقی از شما مطالبه نکرده بوده است؛ فقط نسبت به اصل پول میتواند ادعا کند و مطالبه کند و خسارت و تاخیر تادیه ای به مبلغ مزبور از سال 99 تا زمانیکه ایشان مطالبه رسمی و قانونی ننماید و اظهارنامه یا دادخواست ندهد، تعلق نمیگیرد.

اما اگر به جای مطالبه پول وام، چک شما را به اجرا بگذارد؛ به وجه چک از تاریخ سررسید آن تا زمان حال، خسارت تاخیر تأدیه تعلق میگیرد مگر در متن چک قید شده باشد که این چک، ضمانت عدم پرداخت اقساط وام است و سپس با دفاع درخصوص مسدودی حسابها، سعی کنید که عذر خود بر عدم پرداخت اقساط را قانوناً توجیح نمایید.